Acest site utilizeaza cookies

Site-ul http://www.alimentatie-sanatoasa.com/ utilizeaza cookie-uri.

Informatiile prezentate in continuare au scopul de a aduce la cunostinta utilizatorului mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea “cookie”-urilor utilizate de site-ul http://www.alimentatie-sanatoasa.com/. De asemenea, veti gasi si cateva linkuri utile legate de acest subiect. In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii, care nu se regasesc mai jos, ne puteti contacta la: [email protected]

Va rugam sa cititi cu atentie si sa luati la cunostinta informatiile care urmeaza:

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si intereselor fiecaruia.

In ceea ce numim “web 2.0”, “cookie”-urile joaca un rol important in facilitarea accesului si livrarii multiplelor servicii de care utilizatorul se bucura pe internet, cum ar fi:

  1. Personalizarea anumitor setari precum: limba in care este vizualizat un site, moneda in care se exprima anumite preturi sau tarife, pastrarea optiunilor pentru diverse produse (masuri, alte detalii etc) in cosul de cumparaturi (si memorarea acestor optiuni) – generandu-se astfel flexibilitatea “cosului de cumparaturi” (accesarea preferintelor vechi prin accesarea butoanelor ‘’inainte’’ si “inapoi’’)
  1. Cookie-urile ofera detinatorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor de catre utilizatori, astfel incat sa le faca mai eficiente si mai accesibile pentru utilizatori.
  2. Permit aplicatiilor multimedia sau de alt tip, de pe alte site-uri, sa fie incluse intr-un anumit site pentru a crea o experienta de navigare mai valoroasa, mai utila si mai placuta.
  3. Imbunatatesc eficienta publicitatii online.

Ce este un “cookie”?

Un “Internet Cookie” (termen cunoscut si ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur si simplu “cookie” ) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul,
terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard-drive-ul utilizatorului).

Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.

Cookie-urile, in sine, nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

Cookie- urile pot fi:

  1. Cookie-uri de sesiune – acestea sunt stocate temporar in dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul iese de pe web-site-ul respectiv sau inchide fereastra browserului ( ex: in momentul logarii/delogarii pe un cont de webmail sau pe retele de socializare)
  1. Cookie-uri Persistente – acestea sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament (si in general depinde de durata de viata prestabilita pentru cookie). Cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv – cunoscute sub numele de ‘third party cookies’ (cookieuri plasate de terti) – care pot fi folosite in mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel incat sa fie livrata publicitate cat mai relevanta pentru utilizatori.

Avantajele cookie-urilor

Un cookie contine informatii care fac legatura intre un web-browser (utilizatorul) si un web-server anume (website-ul). Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si poate reactiona in consecinta. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor: ex. – preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosuri de cumparaturi sau publicitate relevanta.

Durata de viata a unui cookie

Cookieurile sunt administrate de webservere. Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singura sesiune (session cookies) si nu mai sunt retinute odata ce utilizatorul a parasite website-ul, iar unele cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website (‘cookie-uri permanente‘). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.

Cookie-urile plasate de terti

Anumite sectiuni de continut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terte parti/ furnizori (ex: news box, un video sau o reclama). Aceste terte parti pot plasa de asemenea cookie-uri prin intermediul site-ului, ele numindu-se “third party cookies” pentru ca nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv. Furnizorii terti trebuie sa respecte, de asemenea, legea in vigoare si politicile de confidentialitate ale detinatorului site-ului.

Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site:

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in urmatoarele scopuri::

  1. Cookie-uri de performanta a site-ului.
  1. Cookie-uri de analiza a vizitatorilor.
  2. Cookie-uri pentru geotargetting .
  3. Cookie-uri de inregistrare.
  4. Cookie-uri pentru publicitate.
  5. Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate.

Aceste cookie-uri pot proveni de la terti.

Cookie-uri de performanta

Acest tip de cookie retine preferintele utilizatorului de pe acest site, asa incat nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.

Exemple: setarile volumului pentru video player sau viteza de video streaming cu care este compatibil browserul pe care il foloseste utilizatorul.

 

Cookie-uri pentru analiza vizitatorilor

De fiecare data cand un utilizator viziteaza acest site, softul de analytics furnizat de o terta parte genereaza un cookie de analiza a utilizatorului. Acest cookie ne spune daca ati mai vizitat acest site pana acum. Browserul ne va spune daca aveti acest cookie, iar daca nu, vom genera unul. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne viziteaza si cat de des o fac. Atat timp cat nu sunteti inregistrat pe acest site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar in scop statistic. Daca sunteti inregistrat putem sti, de asemenea, detaliile pe care ni le-ati furnizat, cum ar fi adresa de e-mail si username-ul – acestea fiind supuse confidentialitatii si prevederilor din Termeni si Conditii, Politica de confidentialitate precum si prevederilor legislatiei in vigoare cu privire la protejarea datelor cu caracter personal.

Cookie-uri pentru geotargetting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de catre un soft care stabileste din ce tara proveniti. Este complet anonim si este folosit doar pentru a targeta continutul – chiar si atunci cand sunteti pe pagina noastra in limba romana sau in alta limba, primiti aceeasi reclama.

Cookie-uri pentru inregistrare

Atunci cand va inregistrati pe acest site, generam un cookie care ne anunta daca sunteti inregistrat sau nu. Serverele noastre folosesc aceste cookie-uri pentru a ne arata contul cu care sunteti inregistrat si daca aveti permisiunea pentru un serviciu anume. De asemenea, ne permite sa asociem orice comentariu pe care il postati pe site-ul nostru cu username-ul dvs. Daca nu ati selectat “pastreaza-ma inregistrat”, acest cookie se va sterge automat cand veti inchide browserul sau calculatorul.

Cookie-uri pentru publicitate

Aceste cookie-uri ne permit sa aflam daca ati vizualizat sau nu o reclama online, care este tipul acesteia si cat timp a trecut de cand ati vazut mesajul publicitar. Aceste cookie-uri le folosim si pentru a targeta publicitatea online. Putem folosi, de asemenea, cookieuri apartinand unei terte parti, pentu o mai buna targetare a publicitatii, pentru a arata, de exemplu, reclame despre vacante, daca utilizatorul a vizitat recent un articol pe site despre vacante. Aceste cookie-uri sunt anonime, ele stocheaza informatii despre contentul vizualizat, nu despre utilizatori. De asemenea, setam cookie-uri anonime si prin alte site-uri pe care avem publicitate. Primindu-le, astfel, noi le putem folosi pentru a va recunoaste ca vizitator al acelui site daca ulterior veti vizita site-ul nostru, va vom putea livra publicitatea bazata pe aceasta informatie.

Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

O mare parte din publicitatea pe care o gasiti pe acest site apartine tertelor parti. Unele dintre aceste parti folosesc propriile cookie-uri anonime pentru a analiza cat de multe persoane, au fost expuse unui mesaj publicitar, sau pentru a vedea cate persoane au fost expuse de mai multe ori la aceeasi reclama.Companiile care genereaza aceste cookie-uri au propriile politici de confidentialitate, iar acest site nu are acces pentru a citi sau scrie aceste cookie-uri. Cookie-urile tertelor parti pot fi folosite pentru a va arata publicitatea targetata si pe alte site-uri, bazandu-se pe navigarea dvs pe acest site.

Alte cookie-uri ale tertelor parti

Pe unele pagini, tertii pot seta propriile cookie-uri anonime, in scopul de a urmari succesul unei aplicatii sau pentru a customiza o aplicatie. Datorita modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum tertele parti nu pot accesa cookie-urile detinute de acest site. De exemplu, cand distribuiti un articol folosind butonul pentru retelele sociale aflat pe acest site, acea retea sociala va inregistra activitatea dvs.

Tipul de informatii stocate si accesate prin intermediul cookie-urilor

Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit unui website sa recunoasca un browser. Webserver-ul va recunoaste browser-ul pana cand cookie-ul expira sau este sters. Cookie-ul stocheaza informatii importante care imbunatatesc experienta de navigare pe Internet (ex: setarile limbii in care se doreste accesarea unui site; pastrarea unui user logat in contul de webmail; securitatea online banking; pastrarea produselor in cosul de cumparaturi).

Importanta cookie-urilor pentru Internet

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.

Exemple de intrebuintari importante ale cookie-urilor ( care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

  • Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de stiri, vreme, sport, harti, servicii publice si guvernamentale, site-uri de entertainment si servicii de travel.
  • Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – retinerea parolelor, preferintele de limba ( Ex: afisarea rezultatelor cautarilor in limba Romana).
  • Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii de safe search)
  • Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
  • Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator.
  • Masurarea, optimizare si caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul prin care un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

Securitate si probleme legate de confidentialitate

Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod, asa ca nu pot fi executate si nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.

Cookie-urile pot fi, totusi, folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte site-uri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general, browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri

Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa stiti ce eventuale probleme pot crea cookie-urile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate. Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata).

Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookieurilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile pentru a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale.

Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookies

Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele. Iata cateva sfaturi care va pot asigura ca nevigati fara griji, insa cu ajutorul cookieurilor:

  1. Personalizati-va setarile browser-ului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil al securitatii utilizarii cookie-urilor
  1. Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces.
  2.  Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare, de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookie-uri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.
  3. Instalati-va si actualizati-va constant aplicatiile antispyware.

Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul sa acceseze website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos. Asigurati-va ca aveti browserul mereu actualizat (updatat). Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet – locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteti naviga cu incredere pe Internet.

Cum puteti opri cookie-urile

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.

Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau puteti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu sunteti inregistat folosind cookie-urile, nu veti putea lasa comentarii.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc, de regula, in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului dvs.

Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare sau puteti folosi optiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

  • Cookie settings in Internet Explorer
  • Cookie settings in Firefox
  • Cookie settings in Chrome
  • Cookie settings in Safari

Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul:
http://www.youronlinechoices.com/ro/

IAB Romania pune la dispozitie urmatorul site pentru a oferi mai multe informatii privind confidentialitatea legata de publicitatea online: http://www.youronlinechoices.com/ro/. Pentru mai multe detalii legate de probleme de confidentialitate, puteti accesa si urmatoarele linkuri:

  1. http://www.dreptonline.ro/
  1. http://www.youronlinechoices.eu/ro/
  2. http://www.iabeurope.eu/cookies-faq.aspx
  3. http://www.guardian.co.uk/info/cookies
  4. ro.wikipedia.org/wiki/Cookie

Cititi si Cum utilizeaza Google datele cand folositi site-urile sau aplicatiile partenerilor sai.

Alti termeni si conditii

CONDITII GENERALE DE UTILIZARE S.C. BIO VITAL CONSULTING S.R.L. si www.alimentatie-sanatoasa.com sunt companii românesti înregistrate în România ce se supun legilor referitoare la protectia consumatorilor. Facem toate demersurile pentru ca Dumneavoastra sa beneficiati de cel mai bun tratament si grija fata de client. Termenii si conditiile noastre nu va afecteaza drepturile statutare.

Acesti termeni de utilizare sunt aplicabili utilizarii site-ului www.alimentatie-sanatoasa.com (denumit in continuare Furnizor). Orice persoana care acceseaza acest website (denumita in continuare Utilizator) trebuie sa citeasca Termenii de utilizare prezentati in continuare, inainte de accesarea informatiei de pe website, si trebuie sa accepte acesti Termeni de utilizare fara alte limitari sau rezerve. Furnizorul isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii de utilizare.

În continuare va vom prezenta conditiile în care echipa www.alimentatie-sanatoasa.com permite utilizarea acestui site.

DESCRIEREA SERVICIULUI

www.alimentatie-sanatoasa.com administreaza servicii de tip consultanta ale utilizatorilor. Alte servicii noi care vor fi implementate, in cadrul www.alimentatie-sanatoasa.com sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care nu se prevede altfel.

DEFINITII

In intelesul acestor conditii, urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:
– Utilizator – orice persoana interesata de furnizarea serviciului;
– Serviciu – asigurarea accesului utilizatorului la date si informatii transmise de echipa corpul-uman prin Internet, cu ajutorul acestui site;
– Companii asociate – persoane juridice sau fizice, parteneri.
OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai în scopuri legale. Utilizatorul se obliga:

a) sa nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vanda orice fel de informatie sau serviciu obtinute de/pe sau prin intermediul acestui site web;

b) sa nu permita si sa nu autorizeze folosirea de catre o alta persoana a serviciul sau site-ului www.alimentatie-sanatoasa.com pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale în vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, xenofob, încalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, îndeamna la ura rasiala, etnica sau este în orice alt mod ofensator;

c) nu va permite si nu va desfasura activitatea de cracking sau hacking (cracking sau hacking înseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator), sau atacuri de tipul „Denial of Service” (Atacuri de tip „refuzul serviciului” – „Denial of Service” inseamna interferenta cu Serviciul, referitor la oricare utilizator, retea sau server, in acest fel blocand accesul la/de la Serviciu). Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati în instanta.

CONTINUT

Toate informatiile, respectiv date, text, software, fotografii, grafice, mesaje sau alte materiale (denumite în continuare „CONTINUT”), indiferent daca au fost afisate în mod public sau transmise individual sau privat, revin în responsabilitatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale, respectiv dumneavoastra si nu echipa www.alimentatie-sanatoasa.com, sunteti responsabili pentru toate materialele pe care le încarcati/puneti la dispozitie în mod public pe contul dvs.

Sunteti de acord sub sanctiunea aplicarii prevederilor legale în vigoare în România sa nu folositi serviciile puse la dispozitie de echipa corpul-uman, prin intermediul sau, pentru a:

– falsifica datele de identificare, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul echipei alimentatie-sanatoasa.com sau sa dezvolte pagini ori imagini ascunse;

– încarca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare în orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de încredere ( ex. informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate/ sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);

– încarca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, „junk mail”, „spam”, scrisori în lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;

– încarca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, întrerupa sau sa limiteze functionarea site-ului www.alimentatie-sanatoasa.com

Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre echipa www.alimentatie-sanatoasa.com. Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate în concordanta cu legile in vigoare, iar Utilizatorul admite sa se supuna competentei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul României. Acest site web poate fi accesat de oriunde în România si de peste hotare. Echipa www.alimentatie-sanatoasa.com nu ofera nici o asigurare conform careia continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari în afara României. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara României, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului în care se afla.

CONTINUTUL OFERTELOR PERSONALE PE SITE

Întregul continut al www.alimentatie-sanatoasa.com, incluzând design-ul site-ului, texte, imagini, grafice, programe, grafica web sau orice alte date, este proprietatea S.C. BIO VITAL CONSULTING S.R.L. si/sau a asociatilor/ partenerilor/ furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea acestora fara acordul scris a bikexpert.ro se pedepseste conform legilor în vigoare.

www.alimentatie-sanatoasa.com.com garanteaza utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site si nu îi confera dreptul de a descarca/ modifica/ reproduce/ copia partial sau integral site-ul sau de a exploata site-ul în orice alt mod, în scopuri comerciale sau contrare intereselor www.alimentatie-sanatoasa.com.com, fara acordul scris al acestuia.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.alimentatie-sanatoasa.com.com , va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.alimentatie-sanatoasa.com.com si va pune în miscare cercetarea penala împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

OBLIGATII LA INREGISTRARE

Pentru a folosi serviciile oferite, va obligati sa:

1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de înregistrare si
2) mentineti sau actualizati, atunci când situatia o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, echipa www.alimentatie-sanatoasa.com are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate încercarile curente sau viitoare de folosire a serviciului. De asemenea, echipa www.alimentatie-sanatoasa.com este exonerata de orice raspundere pentru orice fel de prejudiciu cauzat utilizatorului ca urmare a furnizarii de catre acesta a unor date neconforme cu realitatea sau incomplete.

PRACTICI GENERALE PRIVIND UTILIZAREA SI STOCAREA

Ati luat la cunostinta ca echipa www.alimentatie-sanatoasa.com.com stabileste un set de practici generale si limitari privind folosirea serviciilor. În prezent, fiecare cont deschis beneficiaza de un numar nelimitat de anunturi care pot fi postate, dimensiunea maxima a unui fisier ce intra în componenta unui anunt este de 100 KB, fisierele mai mari decât 100 KB, neputând fi transferate pe server, iar tipul fisierelor acceptate sunt doar din categoria imagini: exclusiv extensiile .jpg, .jpeg si .gif.

Accesarea contului este considerat login-ul realizat cu succes folosind numele de cont si parola; pentru update-ul anuntului personal se vor folosi exclusiv formularele specifice si disponibile pe echipa www.alimentatie-sanatoasa.com prin protocolul HTTP prin portul 80 (HTTP:8080).

ÎNCETAREA COLABORARII

Echipa medici-online, poate bloca accesul dvs. la serviciile oferite de catre www.alimentatie-sanatoasa.com in cazul in care constata ca ati incalcat cu buna stiinta termenii si conditiile afisate pe site.

PUBLICITATE SI PROMOTII

www.alimentatie-sanatoasa.com distribuie catre utilizatorii sai comunicari comerciale sub forma de Newsletter. Abonarea si dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul www.alimentatie-sanatoasa.com este gratuita si voluntara. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricând se poate solicita dezabonarea prin email.

Abonatii Newsletter-ului www.alimentatie-sanatoasa.com pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si în conditiile în care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele catre care au fost redirectionate aceste mesaje initiate de www.alimentatie-sanatoasa.com, se considera ca au fost informate în prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului document. În acest context, www.alimentatie-sanatoasa.com nu poate fi facut raspunzator sub nici o forma de actiunile abonatilor sai. www.alimentatie-sanatoasa.com îsi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la Newsletter fara o notificare prealabila despre aceasta intentie, daca www.alimentatie-sanatoasa.com are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

LIMITAREA RASPUNDERII

Va atragem atentia in privinta comunicatiilor pe Internet, cum ar fi e-mailul, care nu sunt securizate decat in urma incriptarii. Informatia pe care o puneti la dispozitie ar putea fi rutata printr-un numar de servere inainte de a ajunge la destinatie – aceasta este natura Internetului. Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru accesul neautorizat sau pierderea informatiilor personale care este in afara controlului sau.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestei declaratii de confidentialitate in orice moment ca raspuns la schimbarile intervenite in legislatia in vigoare.

SECURITATE

Utilizatorul ia la cunostinta ca echipa www.alimentatie-sanatoasa.com nu poate controla si nu ofera alt fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciu decât cele cerute de legea româna în vigoare.

Utilizatorul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi echipa alimentatie-sanatoasa.com va face tot ce ii sta în putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciul va fi permanent în siguranta.

CONEXIUNEA LA ALTE RETELE

Website-ul www.alimentatie-sanatoasa.com contine câteva link-uri catre alte website-uri. Aceste link-uri sunt oferite pentru asistenta utilizatorului. Aceste link-uri sunt independente de website-ul www.alimentatie-sanatoasa.com, iar www.alimentatie-sanatoasa.com nu poate controla continutul unor astfel de website-uri. Informatia prezentata de aceste link-uri nu reprezinta neaparat punctul de vedere al www.alimentatie-sanatoasa.com. www.alimentatie-sanatoasa.com declina responsabilitatea/raspunderea pentru continutul unor astfel de website-uri si nu va fi facuta responsabila pentru nicio paguba de orice fel suferita de utilizatorii unor astfel de website-uri. Ramâne la aprecierea dvs daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu în considerare informatia gasita acolo. Serviciile de web si mailing sunt dezvoltate de firme partenere specializate iar firma respectiva nu poate fi responsabila pentru orice inconvenient de natura informatica, precum virusi prezensi pe site sau în mailuri, disfunctionalitati software, hacking, etc.

DATE CU CARACTER PERSONAL

Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca echipa alimentatie-sanatoasa.com are dreptul de a prelucra datele cu caracter personal ale dumneavoastra, dezvaluite ca urmare a folosirii serviciului de catre Utilizator. S.C. BIO VITAL CONSULTING S.R.L. este inregistrata ca operator de date cu caracter personal, conform legii 677/2011.

LIVRAREA

Livrarile se vor efectua numai catre adresa/adresele mentionate in comenzile plasate, de luni pana vineri, cu exceptia zilelor de sarbatoare legala.

Transportul se face GRATUIT pentru comenzile cu valoare ce depaseste 500 de lei. Pentru comenzile care au valoare mai mica sau egala cu 500 lei, transportul are este in cuantum de 30 de lei (livrarea se face prin curier), intr-una din locatiile standard (accesibile la pagina http://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2013/09/locatiiFAN-complet.pdf). Pentru alte locatii, diferite de cele standard, pretul poate fi mai mare, acesta aparand in factura trimisa catre client. Taxa de transport va aparea pe factura, impreuna cu restul produselor comandate, cumparatorul nemaiplatind nimic in plus curierului in afara de valoarea comenzii confirmate.

Produsele comandate se livreaza în toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare impus de persoana fizica sau juridica, ce detine calitatea de vânzator. Livrarea prin echipa www.alimentatie-sanatoasa.com intra în responsabilitatea noastra si ne asumam întreaga raspundere pentru livrarea în stare perfecta, în ambalajul original, sigilat al producatorului (acolo unde este cazul).

Costul transportului si plata acestuia revine în raspunderea utilizatorului si depinde de distanta pâna la locatia Dvs. si de modalitatea de expediere.

Transportul se efectueaza prin curier rapid, taxele aferente sunt specificate în acest document si in cosul de cumparaturi. Veti primi un colet cu toate titlurile comandate. În cazul în care cel putin un titlu nu este disponibil, va vom contacta prin email sau telefonic pentru a va informa.

Comanda va ajunge, in majoritatea cazurilor, a doua zi lucratoare dupa confirmarea telefonica a comenzii. www.alimentatie-sanatoasa.com nu isi asuma nicio responsabilitate pentru intarzieri de livrare ale curierului, indiferent de motivul acestora, inclusiv urmatoarele: adrese sau date de contact oferite gresit in comanda, curierul nu gaseste pe nimeni la adresa mentionata si nu reuseste sa ia legatura cu destinatarul, greseli de sistem ale Curierului, situatii exceptionale precum drumuri inzapezite/inundate/blocate, accidente in care este implicata masina de transport etc.

Pentru optimizarea livrarilor si evitarea unor greseli din partea transportatorului, se recomanda cumparatorului sa mentioneze mereu CODUL POSTAL in comenzile plasate. www.alimentatie-sanatoasa.com nu isi asuma raspunderea pentru posibilele daune suferite de client din cauza depasirii sau modificarii termenului de livrare a produselor, independent de culpa noastra.

Operatorii de comenzi fac tot posibilul ca produsele sa fie ambalate corespunzator, astfel incat in conditii normale de transport acestea sa ajunga impecabile la destinatie. Cu toate acestea, pot aparea situatii in care coletul sa fie avariat in timpul transportului. www.alimentatie-sanatoasa.com nu isi asuma raspunderea pentru produsele lovite/zgariate/deteriorate in timpul transportului, nu despagubeste si nu schimba astfel de produse. Se recomanda sa verificati integritatea coletului la primire si sa semnalati curierului eventualele stricaciuni ale ambalajului.

Produsele se livreaza în limita stocului disponibil. www.alimentatie-sanatoasa.com nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate. Oferta produselor afisate este valabila în limita stocului disponibil. www.alimentatie-sanatoasa.com îsi rezerva dreptul de a decala termenele de livrare, în situatia în care produsul sau produsele comandate nu sunt disponibile în stoc la momentul primirii comenzii sau in orice alte situatii ce pot aparea. Clientii vor fi informati si consultati cu privire la mentinerea sau anularea comenzii.

RETURUL PRODUSELOR

Pentru a va proteja, www.alimentatie-sanatoasa.com opereaza o politica de rambursare flexibila. În cazul în care produsul comandat nu corespunde cerintelor dumneavoastra sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita înlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui în termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, pe cheltuiala cumparatorului, în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au însotit.

Cumparatorul achita taxele de transport tur-retur pentru schimbul produsului, la care se pot adauga 30 lei in cazul in care produsul i-a fost livrat initial cu transport gratuit. În acest sens va rugam sa ne contactati imediat prin telefon sau email pentru stabilirea detaliilor. Adresa de retur este Str. Prieteniei nr. 2, Bl. A13, Sc. A, Ap. 4, Sector 3, Bucuresti.

Rambursarea contravalorii produselor se va face in termen de 10 zile lucratoare de la retur prin transfer bancar.
In functie de constatarile realizate referitor la starea produsului/produselor si a accesoriilor returnate (produs desigilat, incomplet, avariat, etc), www.alimentatie-sanatoasa.com isi rezerva dreptul de a retine din valoarea produsului/produselor comandat/e o taxa de utilizare si/sau o taxa de procesare administrativa.

Returul produselor existente pe www.alimentatie-sanatoasa.com se supune O.G. nr. 130 din 31 august 2000 privind protectia consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta, republicata numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid.

Ne rezervam dreptul de a nu accepta primirea retururilor fara notificare scrisa prealabila. Nu se pot returna produsele care au fost preparate personalizat (creme, etc.) conform solicitarilor din comanda, sau alte componente preparate realizate dupa cerintele specifice ale cumparatorului, precum si marfa vanduta la promotie.

ÎNSTIINTARI

Înstiintarile catre utilizatori pot fi facute fie pe cale electronica, prin e-mail fie prin posta obisnuita. Echipa www.alimentatie-sanatoasa.com mai poate face notificari cu privire la schimbarea Termenilor si Conditiilor sau alte chestiuni prin afisarea de înstiintari catre utilizatori în mod general în cadrul serviciilor.

CONTACT

Pentru orice întrebari sau sugestii va rugam sa scrieti mail la [email protected]
Echipa www.alimentatie-sanatoasa.com

© Copyright www.alimentatie-sanatoasa.com

BIO VITAL CONSULTING
Str. Prieteniei nr. 2, Sect. 3, Bucuresti
Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice încalcare a acestor Termeni si Conditii la urmatoarea adresa: [email protected]

REGULAMENT CU PRIVIRE LA PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 102/2005 privind înfiintarea si functionarea Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, SC BIO VITAL CONSULTING SRL, în calitate de operator date cu caracter personal, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de client, un membru de familie al acestuia ori de terti. Ne obligam ca datele cu caracter personal vor fi:

* prelucrate cu buna credinta si în conformitate cu dispozitiile legale;
* colectate în scopuri determinate, explicite si legitime;
* adecvate, pertinente si neexcesive, prin raportare la scopul în care sunt colectate si ulterior prelucrate;
* exacte si actualizate; datele inexacte sau incomplete din punct de vedere al scopului pentru care sunt colectate si respectiv prelucrate vor fi sterse sau rectificate;
* stocate într-o forma care sa permita identificarea persoanei vizate strict pe perioada necesara realizarii scopurilor în care datele sunt colectate si prelucrate.

1. Datele prelucrate

Societatea noastra va prelucra urmatoarele date cu caracter personal:

* numele si prenumele
* telefon/fax/email
* adresa sau resedinta
* profesia

Prelucrarea datelor cu caracter special prevazute la art. 7 alin. 2 lit. a) din Legea nr. 677/2001, respectiv a prelucrarii codului numeric personal sau a altor date cu caracter personal având o functie de identificare de aplicabilitate generala, sunt strict limitate la cazurile prevazute de lege. Prelucrarile de date cu caracter personal se efectueaza numai daca persoana vizata si-a dat consimtamântul, în mod expres si neechivoc, pentru acea prelucrare.

Consimtamântul nu este necesar în urmatoarele cazuri:
* când prelucrarea este necesara în vederea executarii unui contract sau antecontract la care persoana vizata este parte ori în vederea luarii unor masuri, la cererea acesteia, înaintea încheierii unui contract sau antecontract;
* când prelucrarea este necesara în vederea protejarii vietii, integritatii fizice sau sanatatii persoanei vizate ori a unei alte persoane amenintate;
* când prelucrarea este necesara în vederea îndeplinirii unei obligatii legale a operatorului;
* când prelucrarea este necesara în vederea aducerii la îndeplinire a unor masuri de interes public sau care vizeaza exercitarea prerogativelor de autoritate publica cu care este investit operatorul sau tertul caruia îi sunt dezvaluite datele;
* când prelucrarea priveste datele obtinute din documente accesibile publicului, conform legii;
* când prelucrarea este facuta exclusiv în scopuri statistice, de cercetare istorica sau stiintifica, iar datele ramân anonime pe toata durata prelucrarii.

2. Scopul colectarii datelor este îndeplinirea obiectului de activitate al societatii, respectiv ACTIVITATILE DE PRELUCRARE SI VANZARE A COMENZILOR. Furnizarea acestor date, necesare în vederea asigurarii acuratetii informatiilor si continutului documentelor întocmite în exercitarea activitatii societatii noastre, constituie o obligatie a clientului.

3. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari, cu consimtamântul clientului: persoanei vizate.

Autoritatile publice carora li se comunica date în cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari si în consecinta, nu va fi necesar consimtamântul persoanei vizate (de ex.: datele personale solicitate de instantele de judecata, procurori, organe de urmarire penala, daca sunt necesare desfasurarii unei anchete).

4. Garantii
Conform Legii nr. 677/2001, orice persoana vizata beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, se garanteaza respectarea dreptului de opozitie la prelucrarea datelor personale care va privesc si de a solicita stergerea datelor, cu exceptia datelor a caror prelucrare are caracter obligatoriu, respectiv prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala.

Societatea SC BIO VITAL CONSULTING SRL, în calitate de operator de date cu caracter personal, ii revin urmatoarele obligatii de informare:

* În cazul în care datele cu caracter personal sunt obtinute direct de la persoana vizata, cu exceptia cazului în care aceasta persoana poseda deja informatiile respective, operatorul ii va aduce la cunostinta:

o identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul;
o scopul în care se face prelucrarea datelor;
o informatii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; daca furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza; existenta drepturilor prevazute de prezenta lege pentru persoana vizata, în special a dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;
o orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinând seama de specificul prelucrarii.

* În cazul în care datele nu sunt obtinute direct de la persoana vizata, în momentul colectarii datelor sau, daca se intentioneaza dezvaluirea acestora catre terti, cel mai târziu pâna în momentul primei dezvaluiri, operatorul este obligat sa furnizeze persoanei vizate cel putin urmatoarele informatii, cu exceptia cazului în care persoana vizata poseda deja informatiile respective:

o identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul;
o scopul în care se face prelucrarea datelor;
o informatii suplimentare, precum: categoriile de date vizate, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, existenta drepturilor prevazute de prezenta lege pentru persoana vizata, în special a dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;
o orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinând seama de specificul prelucrarii.

Pentru exercitarea acestor drepturi, persoanele vizate se pot adresa catre societatea noastra cu o cerere scrisa, datata si semnata.

Dreptul de acces

Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la SC BIO VITAL CONSULTING SRL, la cerere si în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. SC BIO VITAL CONSULTING SRL este obligat, în situatia în care prelucreaza date cu caracter personal care privesc solicitantul, sa comunice acestuia, împreuna cu confirmarea, cel putin urmatoarele:

a)informatii referitoare la scopurile prelucrarii, categoriile de date avute în vedere si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le sunt dezvaluite datele;
b)comunicarea într-o forma inteligibila a datelor care fac obiectul prelucrarii, precum si a oricarei informatii disponibile cu privire la originea datelor;
c)informatii asupra principiilor de functionare a mecanismului prin care se efectueaza orice prelucrare automata a datelor care vizeaza persoana respectiva;
d)informatii privind existenta dreptului de interventie asupra datelor si a dreptului de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;
e)informatii asupra posibilitatii de a consulta registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, prevazut la art. 24 din Legea 677/2001, de a înainta plângere catre autoritatea de supraveghere, precum si de a se adresa instantei pentru atacarea deciziilor SC MARCOSER SRL, în conformitate cu dispozitiile prezentei legi.

(2)Persoana vizata poate solicita de la SC BIO VITAL CONSULTING SRL informatiile printr-o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

(3)SC BIO VITAL CONSULTING SRL este obligat sa comunice informatiile solicitate, în termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Dreptul de interventie asupra datelor

Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la SC BIO VITAL CONSULTING SRL, la cerere si în mod gratuit:

a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte;
b) transformarea în date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii 677/2001
Pentru interventia asupra datelor persoana vizata va înainta SC BIO VITAL CONSULTING SRL o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

SC BIO VITAL CONSULTING SRL este obligat sa comunice masurile referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Dreptul de opozitie

Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor în care exista dispozitii legale contrare. În caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele în cauza.

Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti într-un asemenea scop.

În vederea exercitarii drepturilor persoana vizata va înainta SC BIO VITAL CONSULTING SRL o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

SC BIO VITAL CONSULTING SRL este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului.

5. Încheierea operatiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal
Datele prelucrate vor fi stocate, conform art. 4 alin. (1) lit. e) din Legea nr. 677/2001, pe durata necesara realizarii scopurilor în vederea carora au fost colectate si ulterior prelucrate.

Aceasta poate fi, dupa caz:
* durata valabilitatii contractului de COMERCIAL încheiat cu persoana vizata pentru furnizarea serviciilor operatorului si pentru perioada de arhivare a acestora, stabilita prin acte normative;
* perioada necesara colectarii datelor/recuperarii creantelor;

În ceea ce priveste stergerea, distrugerea si arhivarea, procedura interna si modalitatile de realizare a acestor operatiuni, se stabilesc de catre fiecare operator, cu exceptia procedurii care se desfasoara potrivit prevederilor legale privind arhivele nationale. SC BIO VITAL CONSULTING SRL, datorita activitatii pe care o desfasoara, este obligata, în baza unor dispozitii legale speciale, sa pastreze datele o anumita perioada de timp, dar dupa expirarea acesteia trebuie sa procedeze în una din modalitatile prevazute mai sus.

În cazul transferului datelor catre alt operator, este necesar ca operatorul initial sa garanteze ca prelucrarile efectuate de tert au scopuri similare cu prelucrarea initiala. În acest caz, societatea noastra este obligata ca, în momentul colectarii datelor sau, daca se intentioneaza dezvaluirea acestora catre terti, cel mai târziu pâna în momentul primei dezvaluiri, sa furnizeze persoanei vizate, informatiile prevazute la art. 12 alin. (1) din Legea nr. 677/2001.

S.C. BIO VITAL CONSULTING S.R.L. este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Daelor cu Caracter Personal, avand numarul 26686.

6. Masuri luate pentru asigurarea securitatii prelucrarii

SC BIO VITAL CONSULTING SRL ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

a. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar din conducerea unitatii (administrator, director general, director economic), fiecare dintre acestia acceaza baza de date cu propriul nume de cont si parola (dupa 3 introduceri gresite a parolei contul se blocheaza). Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea . In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat.
b. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu;
c. Orice operatiune de colectare si/sau modificare a datelor cu caracter personal de catre utilizatori sunt inregistrate permanent (se inregistreaza utilizatorul, data, ora si tipul modificarii); de asemenea sunt inregistrate si toate logarile si delogarile tuturor utilizatorilor la baza de date;
d. La intervale de timp (3 luni) se efectueaza o copie de siguranta a bazei de date;
e. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt in incaperi la care accesul este restrictionat; unitatile de calcul au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi (BitDefender).
f. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pt aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare (facturi, avize de insotire a marfii, contracte comerciale).

Accesul la punctul de lucru al societatii unde se afla serverul este monitorizat video si dotat cu sistem de alarma, iar datele cu caracter personal sunt stocate electronic în fisiere securizate, protejate de parola. Informatiile pe suport de hârtie sunt pastrate în dosare speciale, la care au acces doar angajatii societatii, carora le incumba obligatia de confidentialitate.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date, modificată si completată si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice “Bio Vital Consulting” SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este educatie si cultura, statistica si marketing si publicitate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru onorarea comenzilor (daca este cazul) si
procesarea informatiilor in scop educatie si cultura, statistic si pentru marketing si publicitate.

Refuzul dvs. determină imposibilitatea inregistrarii ca user pe site-ul societatii si utilizarii serviciilor societatii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi pot fi comunicate numai următorilor destinatari:

– Colaboratorilor, respectiv societati care au ca obiect furnizarea de servicii informatice si servicii de publicitate si marketing.

Schimba setarile cookie!