Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Alimentele cu efecte benefice impotriva cancerului de prostata

Cancerul de prostata este cel mai intalnit tip de cancer la barbati, tratamentul lui implicand efecte secundare devastatoare pentru pacienti.

Tratament cancer de prostata

Tratament cancer de prostata

Expertii sunt de parere, insa, ca ele pot fi evitate prin consumul de fructe si legume.

Un program denumit MEAL, infiintat de specialistul Hyung Lae Kim, din Los Angeles, SUA, foloseste ca metoda de tratare a cancerului de prostata fructele si legumele.

Expertul american spune ca, in cazul in care boala este intr-un stadiu incipient, consumul de fructe si legume o poate face sa nu mai avanseze.

Tratamentul clasic consta in inlaturarea chirurgicala a prostatei, tratament urmat de chimioterapie. Medicii stiu, insa, ca acest tip de cancer progreseaza atat de lent, incat nu pune niciodata in pericol viata pacientului.

Efecte secundare ale cancerului de prostata

Hyung Lae Kim mai spune ca majoritatea pacientilor sunt tratati fara a fi nevoie de o asemenea terapie agresiva. De exemplu, printre efectele secundare ale operatiei se numara incontinenta urinara si disfunctia erectila, acestea durand chiar si cativa ani de zile.

In schimb, el este de parere ca pacientii trebuie monitorizati constant, iar o dieta bogata in fructe si legume poate da rezultate foarte bune in cazul unei boli care este in faza de inceput.

Expertii spun ca schimbarea modului de viata si a alimentatiei sunt factori care pot face diferenta intre viata si moarte pentru pacientii diagnosticati cu cancer de prostata.

Un raspuns pentru Alimentele cu efecte benefice impotriva cancerului de prostata

  1. Dan Răspunde

    12 decembrie 2013 la 11:12

    Acest articol nu spune nimic,mi-ar placea sa fie mai la subiect articolele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*