Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Sarea de Himalaya, cea mai curata si sanatoasa sare de pe Terra

Din cele mai vechi timpuri, sarea a reprezentat un aliment care a fost foarte utilizat atat in alimentatie, dar si ca un remediu pentru diferite boli. Despre sarea de Himalaya roz se cunoaste faptul ca este cea cu gradul cel mai inalt de puritate din intreaga lume.

Potrivit BBC, expertii spun ca in aceasta zona a muntilor Himalaya, cristalele de sare naturala s-au format in urma cu 500 de milioane de ani. Acest tip de sare nu a fost afectat de poluarea din marile asezari urbane. Nu este rafinata si nici iodata, iar culoarea rozalie se datoreaza continutului de fier si de mangan.

Sarea de Himalaya

Sarea de Himalaya

Specialistii spun ca sarea de Himalaya este cea mai curata si benefica sare de pe planeta.
Aceste cristale de sare de Himalaya au 84 dintre cele 92 minerale de care are nevoie corpul uman pentru a fi sanatos.

In plus, sarea de Himalaya furnizeaza minerale si oligoelemente, iar daca veti consuma in mod frecvent acest tip de sare, veti avea parte de o echilibrare a fluidelior din corp, dar si de eliminarea adecvata a toxinelor care se acumuleaza in timp.

Sarea de Himalaya – Beneficii

Sarea de Himalaya contine cristale care au capacitatea de a fi usor absorbite de corpul uman.

Acest tip de sare prezinta mai multe efecte benefice asupra organismului:

  • poate echilibra pH-ul corpului,
  • stabilizeaza tensiunea arteriala,
  • elimina sedimentele care conduc la pietrificare şi forme variate de artrita, reumatism, osteoporoza si pietre la rinichi sau fiere.

In plus, ea poate sa vindece afectiunile pielii prin curatarea de la interior spre exterior si poate diminua pofta de mancare. Sarea de Himalaya se poate utiliza in alimentatie la orice fel de mancare, de la salate la preparate gatite, chiar si prajituri.

Expertii mai spun ca saramura cu sare de Himalaya reprezinta unul dintre cele mai vechi remedii naturale recunoscute in intreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*