Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cum ne alimentam ca sa combatem tumorile cancerigene?

Mai multe cercetari recente au ajuns la concluzia ca afectiunile cancerigene se produc in proportie de 35 la suta ca urmare a unei alimentatii incorecte. Oamenii de stiinta sustin ca pentru a trata cancerul, alimentele au rolul de a creste rezistenta corpului uman fata de aceasta afectiune.

Expertii mai spun ca s-a constatat ca o substanta precum carotenul are rolul de a combate, mai ales, cancerul de plamani. Cercetatorii mai spun ca mari cantitatti de caroten le putem gasi in morcovi, rosii, ceapa, usturoi, frunze de spanac, banane, in boabele de grau, in ficatul de peste sau galbenusul de ou.

Alimentatie cancer

Alimentatie cancer

Trebuie spus ca vitamina C se gaseste si in citrice, patrunjel, macese, varza, tarhon, dar si in boabele de fasole, mazare si soia incoltite.

Fibrele, extrem de importante in combaterea cancerului

Savantii mai spun ca vitamina E, care are un efect important impotriva actiunilor radicalilor liberi, face parte din substantele anticancerigene. Aceasta vitamina are un rol de protectie si se gaseste in cereale, legume, salate, creson, mazare, uleiuri vegetale, polen.

Trebuie spus ca vitamina B ofera suport pentru prevenirea formelor de cancer de faringe si laringe.

Un mineral folosit in protejarea organismului de boala canceroasa este seleniul. Studiile mai arata faptul ca acest mineral poate sa inhibe dezvoltarea unor tumori si se poate gasi in lapte, alge, grau, orz, ovaz, orez.

Medicii atrag atentia ca pentru a combate cu succes afectiunile de tip cancerigen, este necesar sa mancati multe fibre alimentare, care se gasesc in cereale si legume in cantitati importante.

Nutritionistii afirma ca alimentele ce cuprind aceste grupe de vitamine, minerale si fibre trebuie sa faca parte din meniul zilnic.

2 raspunsuri pentru Cum ne alimentam ca sa combatem tumorile cancerigene?

  1. Mihai Teo Răspunde

    26 decembrie 2015 la 11:52

    observ ca al meu comentariu nu a fost aprobat,nu stiu care este cauza.

    recomand sa urmariti si sa aprofundati : http://abcul.sanatatii.ro/bolile-sec-xx/150-cancer-doctor-gernez

  2. Mihai Teo Răspunde

    26 decembrie 2015 la 1:13

    1. eliminarea glutenului
    2. eliminare zaharului
    3. eliminarea sarii iodate artificial
    4. eliminarea E-urilor din alimentatie
    5. analiza de sange ptr stabilirea alergiilor ascunse
    6. eliminarea apei cu ph acid

    1. introducerea inlocuitorilor naturali ai zaharului
    2. introducerea fructelor,fie pe stomacul gol fie la minim 4 ore de la ultima masa luata

    Cancerul ca si orice alta boala autoimuna apare cand celula nu se mai poate oxigena si fermenteaza iar sangele duce aceste substante la organe care inlocuiesc celulele sanatoase,macrofage cu cele pline de fermenti si acide.Ultimele cercetari facute de UN ROMAN la cel mai mare centru de analize din lume (Heidelberg) au descoperit lucruri extrem de interesante:

    http://cancerulestereversibil.blogspot.ro
    http://www.heilpraktiker-wittmann.de/tktl1.htm

    3. consumarea fructelor naturale si puternic colorate (sfecla,morcovi,verdeturi,etc)
    4. consumul in mod constant pe toata perioada vietii a Vitaminei C luata din sursa naturala (catina,macese).nu exista limita de gramaj ci doar de toleranta.
    In anumite clinici din Romania si strainatate se fac bolnavilor de cancer injectii cu vitamina C de concentratie foarte mare,peste 1500% ptr ca Vit C izoleaza si distruge celula cancerigena.
    5. introducerea apei in alimentatie cu ph cat mai mare ptr a echilibra aciditatea in stomac
    6. consumul in mod constant a apei cu lamaie si cu bicarbonat de sodiu Natural luat din Plafar.Lamaia este un fruct acid insa in organism ea devine bazica.
    7. ultima insa mereu prima in preferintele mele este credinta continua si nestramutata in Hristos Dumnezeu.

    Craciun cu sanatate,spor,binecuvantare si dragoste frateasca !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*