Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Tratament pentru afectiunile renale

Vascul european reprezinta o planta care creste in Europa si in sud-vestul Asiei. Are o tulpina de la 30 pana la 100 de cm, cu frunzele de culoare galben-verzuie. Florile de vasc sunt micute, cu un diametru de 2-3 mm, iar fructul sau de culoare alba contine cativa samburi.

Pana in acest moment, in intreaga lume sunt acceptate patru subspecii de vasc: Flora Europaea, Flora Chinei, Bean 1980, Blamey & Grey-Wilson 1989.

Tratament rinichi

Tratament rinichi

Vascul a fost utilizat din vechime ca si planta terapeutica datorita calitatilor sale de antispasmodic, hipotensor si vasodilator.

Potrivit expertilor in fitoterapie, in vechime aceasta planta se folosea pentru tratarea tensiunii arteriale, reumatismului, astmului, tuberculozei pulmonare.

In zilele noastre, vascul se utilizeaza ca si remediu natural in vindecarea persoanelor care sufera de

  • hipertensiune arteriala, 
  • arterioscleroza, 
  • afectiuni renale
  • dereglari menstruale, 
  • circulatia sangelui, 
  • tulburari hormonale la femei, 
  • hemoragii intestinale sau pulmonare.

Ceaiul de vasc, util pentru vindecarea afectiunilor vasculare

Potrivit specialistilor, ceaiul de vasc are o actiune benefica pentru reglarea circulatiei sanguine si poate sa trateze hemoragiile menstruale puternice.

De asemenea, expertii spun ca aceasta planta are efecte pozitive in tratamentul leucoreei si hemoragiilor nazale, caz in care se recomanada inhalarea pe nas a infuziei de vasc.

Conform fitoterapeutilor, pulberea de frunze de vasc reprezinta un remediu natural eficient pentru vindecarea afectiunilor vasculare, a arteriosclerozei, a astmului si a hipertensiunii arteriale.

In plus, pentru sterilitatea feminina, expertii recomanda utilizarea sucului de vasc care poate fi folosit pentru tratarea acestei afectiuni.

Daca in timpul iernii aveti probleme cu degeraturile, trebuie sa stiti ca puteti sa va preparati o crema din aceasta planta, care are un efect deosebit de benefic in aceasta directie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*