Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Calitatile otetului de cidru de mere

Una dintre cele mai bune substante care se poate folosi pentru scopuri medicinale, dar si pentru a tine o dieta si a slabi in greutate este otetul de cidru de mere.

Otet de cidru de mere

Otet de cidru de mere

Otetul de cidru de mere combate colesterolul

Otetul de cidru de mere poate ajuta la tratarea unor infectii ale sinusurilor, este bun pentru combaterea colesterolului, pentru tratarea acneei, oboseala cronica, arsuri la stomac, dureri de gat, dermatita sau artrita.

Cu ajutorul acestui otet va puteti detoxifia corpul. Cu toate ca otetul de cidru de mere reprezinta o sursa bogata de vitamine, minerale si alte elemente nutritive necesare pentru sanatate, se recomanda ca inainte de a-l utiliza sa purtati o discutie cu medicul vostru. S-a observat ca un consum regulat de cantitati moderate de otet de cidru de mere poate sa ajute la scaderea in greutate.

Imbunatateste capacitatea sistemului digestiv

Specialistii sustin ca acest aspect se datoreaza faptului ca otetul contine acizi naturali care descompun alimentele nedigerate din intestine.

Cu ajutorul otetului de cidru de mere, sistemul digestiv al corpului poate sa ofere o digestie mai sanatoasa a alimentelor.

De asemenea, expertii in nutritie vorbesc despre un alt beneficiu al otetului de cidru de mere: capacitatea sa de a preveni dezvoltarea bacteriilor daunatoare in corpul uman.

In cazul in care veti lua circa doua lingurite de otet de cidru de mere pe zi va veti imbunatati sanatatea, va va creste imunitatea organismului si va puteti trata de problemele de piele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*