Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cat de bun este ceaiul de crizanteme pentru corpul tau?

Una dintre cele mai frumoase flori din lume este considerata a fi crizantema. Aceasta nu este numai o floare frumoasa, ci si o planta care are capacitati vindecatoare. In China antica, medicii de atunci recomandau ceaiul de crizantema in loc de cafea, in asa fel incat sa poata fi curatat corpul de toxine.

Ceai de crizanteme

Ceai de crizanteme

Specialistii in plante spun ca floarea ar avea proprietati curative si ca prelungeste viata, datorita substantelor continute.

Daca va fi consumat cu o frecventa zilnica, ceaiul de crizanteme poate sa ofere un bun suport plamanilor, ficatului si rinichilor. In plus, acest ceai poate ajuta la detoxifierea organismului si este foarte bun in bolile oftalmologice.

Ceaiul de crizantema se gaseste in magazinele naturiste si trebuie folosit potrivit acestui prospect: o lingurita cu flori de crizantema la o cana cu apa fierbinte.

Atentie! Ceaiul de crizanteme nu se bea in orice conditii!

Expertii recomanda sa nu consumati ceaiul de crizantema in orice fel de conditii. In cazul in care aveti probleme din cauza unor afectiuni cronice, cum ar fi tuberculoza sau scleroza, nu trebuie sa consumati nici macar o cescuta cu ceai de crizantema.

Trebuie spus ca substantele continute in crizantema nu fac casa buna cu tratamentele anticanceroase sau luate impreuna cu medicamente ce prezinta toxicitate hepatica.

Specialistii mai spun ca florile de crizanteme pot fi stoarse de excesul de apa si utilizate drept pansament pentru ochi sau ca masti pentru tenul acneic. Conform expertilor, acetse flori au capacitatea de a diminua inflamatiile, precum si aceea de a aduce schimbari in bine daca se aplica repetat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*