Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Ce nu mananca barbatii

Consumul de fructe si legume este asociat de majoritatea nutritionistilor cu starea de sanatate a corpului, insa exista si oameni care evita astfel de alimente sau mananca prea putine in fiecare zi. Fructele sunt pline de vitamine si minerale, substante foarte hranitoare pentru corp, contin fibre, aduc putine calorii organismului si ii furnizeaza energia de a executa activitati solicitante.

Ce nu mananca barbatii

Ce nu mananca barbatii

Copii si femeile sunt, in general, mai atrasi de consumul de fructe decat barbatii, arata un studiu realizat de expertii de la Universitatea Oxford, din Marea Britanie.

Savantii au observat ca un copil pana la varsta de 7 ani mananca aproximativ 12 tipuri diferite de fructe si legume saptamanal. In schimb, un barbat cosnuma numai 50 % din aceasta cantitate.

S-a observat ca circa jumatate dintre femei au sustinut ca apeleaza la trucuri de sanatate, spunandu-le iubitilor, de pilda, ca in cazul in care nu respecta recomandarile privind consumul de fructe si legume, se pot imbolnavi grav.

Ce nu mananca barbatii

In acest fel, femeile incearca sa ii ambitioneze pe barbati sa consume cele 5 portii recomandate de nutritionisti pe zi. Expertii britanici au mai constatat ca o alta metoda des utilizata de femei este aceea de a ascunde legumele prin supe.

Femeile au obiceiul de a amesteca legumele sau fructele in smoothie-uri sau in sosurile pentru salate.

Cercetarea mentionata a mai evidentiat faptul ca cele mai detestate legume de catre barbati sunt varza, broccoli, ciupercile, varza de Bruxelles si vinetele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*