Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Avantajele uimitoare ale consumului de bere

Berea aduce multa relaxare, la o vorba cu prietenii dupa o zi plina. In cazul in care vei adauga la aceasta si mai multe avantaje surprinzatoare pe care le aduce berea, esti in situatia de a imbina perfect utilul cu placutul.

Studiile arata ca un consum moderat de bere, dar si de vin rosu, este cu adevarat benefic.

Mai mult, bauturile slabe, cum sunt berea si vinul sunt mult mai bune pentru organism, comparativ cu cele tari, care au o concentratie mare de alcool.

Berea - beneficiile berii

Berea – beneficiile berii

Iata 5 beneficii surprinzatoare pe care le aduce berea si tot atatea motive sa savurezi un pahar.

Berea scade colesterolul

Berea neagra este mult mai sanatosa decat cea blonda, aceasta fiind o foarte buna sursa de fibre solubile care au capacitatea de a reduce colesterolul de tip LDL (rau) si prin aceasta pune la adapost inima de afectiuni vasculare.

De exemplu, berea neagra are 3,5 grame de fibre solubile, in 500 de mililitri. Necesarul de fibre pentru un adult este de aproximativ 5 grame pe zi pentru a reduce nivelul colesterolului cu 5 la suta. Ca un beneficiu suplimentar, hameiul si maltul furnizeaza o serie de antioxidanti benefici pentru inima.

Berea previne inflamatiile

Berea previne inflamatiile si este una din bauturile care previn si combat procesele inflamatorii. Beneficiul revine compusilor amari din hamei care au un puternic efect anti-inflamator.

Pagina următoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*