Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cum poti avea o minte mai odihnita?

Majoritatea oamenilor sunt stresati ca urmare a provocarilor zilnice de la job sau venite din partea familiei, a problemelor cotidiene, a copiilor, a lipsei banilor sau a altor motive. Exista situatii cand anumite persoane se simt obosite si surmenate si nu stiu cum sa mai faca fata provocarilor. Psihologii sustin ca oamenii puternici au un mod mai inteligent de a-si doza resursele.

Minte mai odihnita

Minte mai odihnita

Iata cateva recomandari pentru a iti reda puterea personala. Incearca sa reflectezi la ce se intampla, mediteaza si mergi la culcare la timp, asa incat sa te odihnesti cat mai bine.

Nu uita sa te trezesti devreme si nu iti demara ziua in graba. Daca ai parte de proiecte care nu se potrivesc cu programul tau, refuza-le din start si nu sta pe ganduri!

Traieste la limita bugetului disponibil si nu te imprumuta

Este important sa iti simplifici viata si sa elimini din ea tot ce nu iti mai face bine. Incearca sa sa iti aloci ceva timp sa faci lucruri si sa ajungi in diverse locuri pe unde nu ai mai fost.

Psihologii sustin ca este bine sa lucrezi constant la proiectele dificile si sa nu le inghesui pe toate in acelasi timp. Este recomandat sa separi ingrijorarile de preocupari. In cazul in care nu sta in puterile tale sa faci nimic legat de o situatie, uita de ea. Incearca sa traiesti in limita bugetului disponibil si nu utiliza imprumuturi bancare pentru cheltuieli obisnuite.

Este bine sa nu raspunzi la provocari si sa iti tii gura inchisa, mai ales ca acest demers te poate salva de multe probleme. Ai grija sa ai la tine o carte inspirationala din care sa citesti ori de cate ori astepti intr-un rand.

Alimenteaza-te in mod corect si fii cat mai organizat pentru ca totul sa fie la locul sau. Noteaza-ti pe un caiet sau o agenda gandurile frumoase si fa asta in fiecare zi, mai spun specialistii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*