Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Care este cea mai nociva mancare pentru vasele sanguine

Cu toate ca unele feluri de mancare sunt foarte apetisante, nutritionistii ne recomanda sa le evitam, deoarece ne pun inima in pericol mai mult decat orice alta hrana.

Expertii ne atrag atentia ca celebra mancare mexicana este cea mai periculoasa pentru inima. Aceasta este concluzia unui cardiolog celebru din Mexic, Enrique C. Morales Villegas.

Cea mai nociva mancare - vase sanguine

Cea mai nociva mancare – vase sanguine

Medicul spuna ca mancarea din tara sa este chiar mai periculoasa decat cea de tip fast-food. Expertul mexican spune ca mancarea din tara sa determina obezitate in randul multor mexicani.

„Aceasta este o combinatie de hrana prajita, mancare nesanatoasa si bauturi racoritoare”, spune doctorul despre pericolul pe care mancarea mexicana il reprezinta. In Mexic, iar obezitatea afecteaza 73% dintre femei, 69% dintre barbati si 35% dintre adolescenti.

Oamenii nu fac mult sport si mananca alimente cu grasimi

Medicul considera ca de vina este conceptia despre viata a oamenilor. Acestia se concentreaza mai mult asupra confortului.

„Oamenii mananca prea mult in fiecare zi, se uita multe ore la televizor, petrec doua ore in fata calculatorului si fac mai putin de 10 minute de activitate fizica”, a descris el stilul de viata al mexicanilor.

Specialistul propune ca guvernul tarii sale sa masoare parametrii de sanatate pentru toti tinerii de 18 ani din Mexic. El sustine ca colesterolul, tensiunea arteriala si indicele de masa corporala ar trebui masurate la fiecare trei ani.

Un raspuns pentru Care este cea mai nociva mancare pentru vasele sanguine

  1. Anonim Răspunde

    16 iulie 2016 la 15:34

    Va multumesc pentru informatiile importante despre sanatate si nunumai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*