Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Ce substante nocive pentru corpul uman contine laptele

Printre alimentele care contin multi conservanti se afla si laptele de la magazin. In urma unor studii s-a observat ca acest lapte contine multi conservanti, dar si alte substante nocive. Expertii au analizat continutul laptelui de vaca sau de capra de la marile ferme din Spania si Maroc.

Substante nocive in lapte

Substante nocive in lapte

Atentie la lapte!

Oamenii de stiinta de la Univeristatea din Madrid au descoperit ca laptele contine peste 20 de tipuri de analgezice, antibiotice si medicamente antiinflamatoare.

Specialistii spun ca aceste substante sunt prezente in lapte deoarece animalele sunt hranite cu medicamente, ce contamineaza mai departe laptele, vandut mai apoi in marile supermarket-uri.
Potrivit Care2.com, laptele de vaca este cel mai contaminat cu substante nocive.

Vacile din marile ferme sunt tratate cu antibiotice

Expertii spun ca deseori, vacile din marile ferme sunt supuse unui tratament care contine mai multe antibiotice, hormoni de crestere si hrana de origine contestabila.

Oamenii de stiinta spun ca printre substantele gasite in laptele de vaca se afla medicamente precum ketoprofen, diclofenac, estradiol, etinilestradiol, triclosan sau pirimetamina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*