Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Rodiile si algele te ajuta sa ai un ficat sanatos

Ficatul va fi mai sanatos si puteti sa scapati de cel putin 5 kilograme in cazul in care includeti in meniul vostru rodii si alge, care contin un integrator numit Xanthigen.

Alimente pentru ficat

Alimente pentru ficat

Rodiile si algele brune contin si pigmentul fucoxantina care se pare ca are capacitatea de a reduce grasimile din corpul uman, informeaza La Stampa.

Cercetarea, publicata in revista „Journal Diabetes, Obesity and Metabolism”, a fost realizata pe 151 de femei, care sufereau de obezitate, dar nu erau diabetice, si a fost coordonata de doctorul Musa Abidov de la Academia rusa de Stiinte Naturale.

Trei sferturi dintre participante aveau ficatul marit in urma consumului de alcool, in timp ce restul erau sanatoase.

Femeile au fost impartite de catre savanti in doua grupuri, iar celor din primul li s-au administrat 600 mg de Xanthigen, iar celor din al doilea grup substante placebo, timp de 16 saptamani.

Expertii spun ca aceasta dieta a fost redusa la 1.800 kcal pe zi si a fost compusa din glucide 50%, 30% proteine si 20% grasimi.

Rezultatele au aratat ca tesutul adipos din organism a scazut in mod semnificativ si au slabit in medie 5,5 kg femeile care aveau ficatul gras si 4,9 kilograme femeile cu functii hepatice normale.

Femeile din grupul de control, cele care au primit substante placebo, au pierdut numai 1,4 kg, in medie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*