Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cum arata mierea care trateaza ranile si infectiile?

Ian Staples, un om de afaceri din Marea Britanie, a reusit sa obtina o miere bio care are rezultate uimitoare in tratarea ranilor si a infectiilor. Mierea a fost denumita Surgihoney si a fost testata un an in spitalele din regiunea Hampshire din Anglia pe bebelusi, lahuze, pacienti bolnavi de cancer si persoane mai in varsta.

Mierea britanica este ambalata in saculete de 10 grame si poate ucide bacterii, paraziti si infectii fungice, ajutand, in acelasi timp, la vinderea ranilor.

Mierea Surgihoney

Mierea Surgihoney

Medicii englezi au constatat in timpul testelor ca ranile si ulcerele, inclusiv cele infectate cu extrem de puternica bacterie MRSA, s-au vindecat in cateva zile. In plus, numarul femeilor care au dezvoltat infectii, dupa ce au nascut prin cezariana s-a redus la jumatate.

Mai mult, mierea Surgihoney a vindecat rani ale soldatilor care s-au intors din Afganistan, a vindecat acneea si a protejat pielea pacientilor bolnavi de cancer nevoiti sa apeleze la cateter pentru chimioterapie.

Mierea, medicament natural extraordinar

Doctorul Matthew Dryden, consultant microbiolog la Fundatia spitalelor Serviciului National de Sanatate (NHS) din Hampshire, considera ca Surgihoney va revolutiona ingrijirea ranilor din intreaga lume.

„Mierea este un medicament natural fantastic. Avantajul acesteia este ca omoara microbii, insa nu afecteaza tesutul”, a declarat medicul, citat de Bbc.co.uk.

Surgihoney a fost dezvoltata de Ian Staples, dupa ce a cumparat o ferma organica din sudul statului Chile, unde a construit cateva zeci de stupi. Ulterior, a finantat cercetatori din Irlanda pentru a-l ajuta sa dezvolte mierea.

Produsul a fost licentiat de autoritatea competenta din Marea Britanie, insa nu este inca disponibil pe piata comerciala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*