Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Granadilla, fructul care iti elimina toxinele din corp

Granadilla sau Fructul pasiunii

Fructul denumit granadilla este originar dintr-o tara indepartata si incarcata de istorie, India. Acest fruct are calitati nutritive extraordinare si ca atare se mai cultiva si in Paraguay, Columbia, America de Sud, in zona inalta a muntilor Anzi. Nutritionistii spun ca un fruct poate ajunge pana la o greutate de 85 de grame.

Fructul pasiunii

Fructul pasiunii

Fructul Granadilla mai este denumit si „fructul pasiunii„, avand proprietati afrodisiace. El are o culoare portocalie, este foarte dulce si contine seminte negre care se pot manca pentru ca sunt comestibile.

Beneficii

Printre beneficiile fructului granadilla se afla cantitatea mare de antioxidanti, precum si numarul consistent de vitamine, minerale, fibre care ajuta la eliminarea colesterolului din organism.

Granadilla are proprietati laxative usoare si est foarte indicat pentru curatarea colonului, asadar ajuta la eliminarea toxinelor din corpul uman, spun expertii.

Cure de slabire

Nutritionistii il recomanda pentru cure de slabire dat fiind faptul ca are numai 97 de calorii la 100 grame de granadilla.

Regleaza tensiunea arteriala

Are rolul de a putea regla tensiunea arteriala si pulsul si are multa vitamina A, care face foarte bine pielii tale, ajutand-o sa fie elastica.

Ajuta vederea

Ajuta mult vederea umana pentru ca are beta caroten si este plin de fier,cupru, magneziu si fosfor. In urma unor cercetari s-a observat ca actioneaza pentru prevenirea cancerului pentru ca opreste dezvoltarea celulelor maligne.

Diminueaza astmul

Granadilla are o actiune benefica pentru ca diminueaza simptomele de astm, dar este si un bun relaxant, asa ca asigura un somn linistit.

Trebuie sa stiti ca la fructul granadilla radacina, tulpina si frunzele fructului pasiunii sunt otravitoare si nu trebuie sa le folositi in niciun caz, mai spun specialistii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*