Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

De ce afecteaza prajiturile si zaharul fertilitatea barbatilor?

Fertilitatea barbatilor reprezinta o problema deosebita in timpurile noastre, mai ales ca din ce in ce mai multi sufera din aceasta cauza. Potrivit celor mai recente studii medicale citate de BBC, dulciurile, consumate excesiv afecteaza iremediabil sanatatea sexuala a barbatilor.

Fertilitatea barbatilor - dulciuri

Fertilitatea barbatilor – dulciuri

Savantii de la Universitatea din Dublin, Irlanda au evidentiat faptul ca barbatii nu sunt in siguranta nici macar atunci cand consumul de dulciuri este moderat.

Specialistii irlandezi sustin ca nivelul testosteronului scade semnificativ, ceea ce poate fi o cauza pentru impotenta si sterilitate.

Ce face apa indulcita in corpul unui barbat?

Ca sa poata dovedi aceasta teorie, expertii din Irlanda le-au dat sa bea voluntarilor participanti la studiu o ceasca de apa indulcita cu 75 mg de glucoza. Imediat dupa aceea, barbatilor le-a fost masurat nivelul de zahar din sange.

Expertii au concluzionat ca apa indulcita a scazut nivelul de testosteron din corp cu 25%, iar nivelul de testosteron a ramas scazut la cativa voluntari chiar si la doua ore dupa consumatie.

BBC arata ca inainte de experiment, toti voluntarii aveau testosteronul in limite normale, insa dupa consumarea apei indulcite lucrurile s-au schimbat in rau, cu consecinte negative pentru sanatatea masculina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*