Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Amestecul din Tibet care iti stimuleaza metabolismul si te face mai longeviv

Tibetul reprezinta una dintre zonele lumii unde medicina alternativa coexista cu cea traditionala de sute bune de ani. Aici, la mare altitudine oamenii au invatat din vechime sa se trateze de diferite afectiuni folosind ingredientele unor fructe si legume locale, izbutind deseori sa isi pastreze longevitatea de-a lungul anilor.

Cura tibetana

Cura tibetana

Medicina tibetana este cea care combina partea medicala cu cea spirituala si propune o combinatie de remedii pe baza de plante si un stil de viata echilibrat. Remediul de mai jos, prezentat de portalul Health24.com, cunoscut sub numele de cura tibetana, pe langa faptul ca acesta se prepara foarte usor, va va folosi pentru energizarea corpului.

Cum se prepara cura tibetana

In acest sens, aveti nevoie de circa 350 de grame de usturoi, care se va zdrobi in mojarul de lemn, iar pasta rezultata se va pune intr-un vas de sticla. In plus, va trebui ca peste acest amestec sa adaugati circa 250 g miere curata si 250 ml alcool etilic de 90 de grade.

De asemenea, imediat dupa va trebui sa acoperiti vasul cu un capac etans si sa lasati circa 10 zile la intuneric, iar mai apoi sa se strecoare continutul printr-o sticla de matase. Acest amestec va trebui sa fie pastrat inca circa 72 de ore ferit de lumina, iar remediul tibetan este numai bun de folosit.

Cum se realizeaza tratamentul cu acest produs din Tibet

Potrivit sursei citate, tratamentul se realizeaza conform unei scheme bine stabilite. Astfel, este necesar sa turnati intr-o cescuta circa 50 ml lapte dulce nefiert, in care se picura cu o pipeta leacul preparat. In ziua cu numarul 1 va trebui sa luati cate 2 picaturi de preparat in 50 ml lapte, de trei ori pe zi, inaintea meselor de dimineata si pranz. Seara veti lua 3 picaturi la circa 10 minute inainte de a servi cina.

In cea de-a doua zi se va lua de 3 ori pe zi, tot cu 10 minute inaintea meselor, tot in 50 ml lapte, respectiv cate 4 picaturi dimineata, 5 picaturi la pranz, 6 picaturi seara. Pentru a 3- a zi se vor lua 7, 8 si 9 picaturi, conform celor spuse mai sus, iar in ziua a IV-a: 10, 11 si 12 picaturi.

Pentru a cincea zi de tratament va trebui sa fiti pregatiti sa luati 13, 14 si 15 picaturi, iar in ziua a sasea – 15, 14 si 13 picaturi, asa incat cantitatea va scadea treptat. In ziua a saptea veti lua 12, 11 si 10 picaturi, iar in cea de a VIII-a: 9, 8 si 7 picaturi.

Pentru a noua zi aveti de luat 6, 5 si 4 picaturi, in ziua cu numarul 10 – 3, 2 si 1 picatura, iar in a 11- a zi, 15 picaturi dimineata, 25 la pranz si 25 seara. In continuare, pana la terminarea preparatului se vor lua cate 25 picaturi de trei ori pe zi, care sa fie adaugate in aproape 50 ml lapte dulce nefiert, cu 10 minute inaintea meselor.

Acest tratament tibetan este foarte util pentru normalizarea tensiunii arteriale, reglarea metabolismului corpului, topirea grasimii in exces, atenuarea durerilor produse de artrite, reumatism si ulcere, precum si pentru imbunatatirea vazului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*