Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cuisoarele, un adevarat leac pentru impotenta

De obicei, cuisoarele sunt folosite pentru a da un miros festiv Sarbatorilor de Iarna, dar sunt utile si in procesele de vindecare in cazul mai mulor afectiuni.

Beneficii cuisoare

Beneficii cuisoare

Infuzia de cuisoare

Expertii spun ca infuzia de cuisoare este recomandata pentru flatulenta, greata sau indigestie, iar uleiul este bun pentru durerile de dinti.

Potrivit Digherbs, cuisoarele sunt un condiment cu personalitate. Uleiul este eficient impotriva streptococilor si stafilococilor. De exemplu, in medicina traditionala chineza este folosit pentru diaree, hernie, impotenta si infectii fungice.

Ulei cu efect antibacterian si antiseptic

Acest ulei este antibacterian si antiseptic, iar in aromoterapie este intrebuintat pentru stimulare, avand in vedere ca multi spun ca este afrodiziac. Este recomandat si in caz de frizoane.

Ulei pentru dezinfectarea canalelor auriculare

De asemenea, stomatologii mai folosesc uleiul pentru dezinfectarea canalelor radiculare. Trebuie spus ca in plus, cuisoarele reprezinta o buna sursa de antioxidanti.

Contraindicatii

Planta nu trebuie utilizata in cantitati mari in timpul sarcinii, nefiind recomandata nici in cazulor celor care sufera de ulcer gastric, sindrom de colon iritabil sau colita.

Specialistii in nutritie spun ca dozele marite pot provoca varsaturi, diaree, greata si hemoragie gastro-intestinala, iar in cazurile grave pot fi afectate functiile hepatice, pot aparea halucinatiile, cuisoarele dovedindu-se chiar letale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*