Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cat de bun este pentru corpul tau fructul Incan berries?

Unul dintre cele mai renumite fructe din zona Americii de Sud este cel denumit Incan berries, mullaca, uvilla sau catina incasa.

Incan berries este apreciat in acest moment unul dintre cele mai aromate fructe de padure din toata lumea. Potrivit specialistilor, acest fruct poate sa ajunga la un metru inaltime si creste din Africa de Sud, Hawaii, SUA, pana in Peru, Ecuador, Columbia si China.

Incan Berries

Incan Berries

Se inscrie in familia de plante solanaceae, care mai cuprinde rosiile, cartofii, vinetele. Fructul este dulce, plin de seminte mici, iar in forma uscata are un gust dulce-acrisor similar cu cel al lamaii.

Ce contine Incan Berries?

Trebuie spus ca recomandarea expertilor in nutritie este aceea de a consuma aceste fructe pentru ca ele sunt bogate in intregul complex de vitamine B si sunt una dintre cele mai bune surse de vitamina B12.

Potrivit specialistilor in domeniul nutritional, fructele de Incan berries contin multa vitamina B12, dar si flavonoide si carotenoide, acestia fiind nutrienti ce asigura protectie antioxidanta si buna funtionare a corpului uman.

El contine pectine, fibre solubile care ofera suport pentru diminuarea colesterolului din sange si al glucozei, vitamina A, C, fosfor si proteine, care pot sa va asigure un sistem imunitar puternic si va pot mentine epiderma, unghiile si parul cat mai sanatoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*