Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Ce spune cana din care bei ceai despre tine?

Psihologii sustin ca orice om are o ceasca preferata, iar aceasta poate furniza date despre cum gandeste acesta si despre personalitatea posesorului, daca este echilibrat sau se pripeste in luarea unor decizii.

Cana de ceai

Cana de ceai

De pilda, expertii au observat in urma unor teste ca cestile cu sticla termorezistenta sunt preferate de cei care sunt echilibrati, au o personalitate puternica si nu ezita sa isi exprime opiniile.

Oamenii care folosesc cani cu desene distractive sunt cei sociabili, care au multi prieteni. Potrivit specialistilor, in spatele zambetelor lor se poate ascunde vulnerabilitatea determinata de un disconfort emotional destul de pronuntat.

Cei care consuma cafea din cani cu imagini de familie sunt oameni calmi

Cei care beau din cani decorate cu imagini de familie nu sunt oameni pripiti, ci calmi si rigurosi, insa depind foarte mult de suportul familiei. Daca beti ceai dintr-o cana cu o declaratie de dragoste imprimata pe ea, inseamna ca sunteti un om sensibil.

Psihologii spun ca astfel de oameni au avut cel mai probabil dificultati in perioada copilariei din cauza lipsei dragostei si afectiunii parintesti.

Persoanele care consuma cafea din cesti mai mici sunt cele care isi planuiesc cu atentie actiunile. Acestea sunt niste persoane calme, care se afla permanent in cautarea unor reguli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*